fbpx
+31 (0)6-54326669 info@paardenluisteren.nl

Accommodatie paardenluisteren

De accommodatie van Paardenluisteren is gelegen op een perceel van 2,2 hectare in de gemeente Bronckhorst. Bronckhorst is een verrassende plattelandsgemeente in de Achterhoek. Rijk bedeeld met natuurschoon; bossen, uitgestrekte weilanden en water wisselen elkaar af.

Maar de gemeente is ook bekend om de vele prachtige kastelen en Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. (Zie ook www.bronckhorst.nl) Het dorp Hengelo (Gld.) staat bekend als echt paardendorp.

En het dorpje Zelhem is bekend van de Achterhoekse Paardendagen.

Bronckhorst is rijk aan paardensportverenigingen en paarden gerelateerde activiteiten, zoals ook de Bronckhorster Paardenmeerdaagse (Zie www.bronckhorsterpaardenmeerdaagse.nl)

Cursusruimte

Links van het huis is het in de toekomst de bedoeling een kantoor annex cursusruimte te realiseren in de nu nog  autenthieke schuur. Voor als nog zal de theorie plaatsvinden in het woonhuis.

Stallen

Op dit moment zijn er nog geen afsluitbare stallen aanwezig. Wel is het mogelijk om gebruik te maken van stallen in de omgeving, indien u een meerdaagsse training volgt.  

Graspaddocksfoto's telefoon maar 2014 099

Ons terrein bevat meerdere graspaddocks, zodat de paarden ook lekker buiten kunnen staan. De paddocks zijn met schriklint afgezet en fysiek contact met paarden van mede cursisten is onmogelijk.

Buitenrijbak en Freestyle loswerkbak

De verlichte buitenrijbak van 25 x 60 meter is voorzien van een omheining en eencropped-loswerkbak-af-en-stalletje-003-300x2251.jpg mooie zandbodem van rivierzand. Ook is er een ‘Freestyle-loswerkbak’ van 14 x 14 meter met dezelfde zandbodem en een degelijk  houten hekwerk van 1.80 meter hoogte.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid rond om ons huis