fbpx
+31 (0)6-54326669 info@paardenluisteren.nl

PAARDenCOACHING

Zie de AGENDA voor reeds geplande activiteiten!

 

KRACHTEN BUNDELEN

In de periode 2011/2012 heb ik de opleiding Paardencoach gevolgd. Hier ontmoette ik Sanna Selloo die zowel 1 van mijn docenten als ook bijna mijn buurvrouw bleek te zijn. Ontmoet je elkaar in Cromvoirt en blijk je nog geen 2 straten verderop van elkaar te wonen in Velswijk/Keijenborg.

 

Sanna Stelloo heeft al jarenlange ervaring in het Coachen van mensen me tde inzet van Het Paard als Spiegel. Vele grote en kleine bedrijven, maar ook particulieren heeft zij als klant mogen begroeten. Voordat ze dit vak inrolde heeft ze ontzettend veel met (probleem)paarden gewerkt. Vanuit de toen opgedane ervaring dat vaak de eigenaar van het probleempaard het probleem zelf ook kent, is ze in de coaching terecht gekomen.

 

Zelf ga ik ook al bijna mijn hele leven om met paarden en inmiddels heb ik meer dan 50 paarden zadelmak gemaakt, beleerd en doorgereden.

Naast de ORUN opleiding in Ermelo wilde ik mij blijven ontwikkelen in de paarden en de omgang tussen mens en dier. Daarop volgde de opleiding basis Freestyle instructeur en de opleiding Paardencoach. In de opleiding Paardencoach zie ik ook een kans om meer in aanraking te komen met het bdrijfsleven en ook mijn kennis opgedaan tijdens mijn studie Technische Bedrijfskunde in te kunnen zetten. Inmiddels zijn we druk bezig onze locatie steeds geschikter te maken voor het geven van workshops, cursussen en allerlei vormen van training en coaching.

 

We beschikken over een grote rijbak van 25×60 m, een loswerkbak van 15×15 m, 4 weitjes voor eventueel paarden van cursisten, aan extra stalling wordt nog gewerkt. We hebben diverse eigen paarden die geschikt zijn om in te zetten als spiegel. En ook de catering wordt uitstekend verzorgt.

 

Met een eigen lokatie, mijn contacten in deze regio, Sanna’s ruime coachingservaring en ons beider ervaring met paarden in het algemeen hebben we een stevige mix van kwaliteiten en krachten die wij graag bundelen.

 

Wij verzorgen voor u of uw bedrijf graag een maatwerk-training, workshop of traject.

 

Zie de AGENDA voor reeds geplande activiteiten!

 

Voor meer info neem gerust vrijblijvend contact op.