fbpx
+31 (0)6-54326669 info@paardenluisteren.nl

Basisopleiding Paardentaal

WELKOM bij de basisopleiding PaardenTaal

 

Voor Wie?

Voor iedereen die meer wil leren over het natuurlijke gedrag van paarden. Deze module vormt de basis van de omgang met paarden. Deze module is geschikt voor iedereen die met paarden omgaat alsook voor Paardencoaches.

Wat leer je?

Je leert hoe je vanuit vertrouwen met het paard om kunt gaan. En zo een goede basis te hebben voor de omgang met paarden. Je leert je zelf hierin kennen. En je leert waarom een paard doet zoals hij doet. Je leert paardengedrag te interpreteren en te gebruiken om zo het paard beter te kunnen begrijpen. Tenslotte leer je dat je altijd mag vertrouwen op je paard; de reactie van je paard staat niet ter discussie en alles is informatie.

 

Je krijgt inzicht in:

Je persoonlijke manier van omgaan met paarden Je persoonlijke kwaliteiten die je gaan helpen om een goed met paarden om te kunnen gaan Je persoonlijke belemmeringen die je mogelijk nog in de weg staan om goed met paarden om te kunnen gaan Je doet kennis op over:

De betekenis van paardengedrag Hoe paarden onderling ‘praten’ door middel van lichaamstaal Kuddegedrag Het handige lichaam van het paard Hoe leert een paard Afwijkend gedrag Je ontwikkelt de volgende vaardigheden:

Het gedrag van het paard gebruiken in jouw omgang met het paard Op juiste wijze interpreteren van paardengedrag (paarden-luisteren) Werken met druk en uitnodiging Hoe je zo veilig mogelijk met paarden kunt omgaan Basis grondwerk om het vertrouwen wederzijds te vergroten

Lokatie :

Millingerwaard, Zelhem e.o.

Kosten :

€ 800,00 ex btw (952,- incl 19% btw)

Voor meer info:

info@paardenluisteren.nl