fbpx
+31 (0)6-54326669 info@paardenluisteren.nl

klik op deze link voor foto’s en film

Babalie BDV v. Sunny Boy m Gondalie ster/prest vm Belfalas xx mm Rosalie keur/pref/prest v. Huzaar.

Bijzonder interessante sport/fok merrie met de zo gewilde kleur zwart. Babalie BDV is gemakkelijk in de omgang, heeft een super karakter en drie goede basisgangen.

Vader Sunny-Boy presteerd op Grandprix niveau en heeft als vader de bekende Sandro Hit. De moeder van Sunny-Boy is een volle zuster van de bij leven al legendarische Don Schufro.

v. Donnerhall x Pik Bube I.

De moederlijn van Babalie BDV is zeker zo interessant stammoeder is de Huzaar x Frappant merrie Rosalie keur/pref/prest die 17 nakomelingen heeft gegeven waarvan er zes op Z niveau of hoger presteren (oa 2 x ISP en 1 IDP) met Lucky Boy de goedgekeurde hengst Candy Boy en verder twee aangewezen hengsten heeft gegeven.

Babalie BDV haar moeder is de merrie Gondalie ster/prest v. Belfalas xx die het zo nodige volbloed inbrengt. Gondalie is ook de moeder van Lucky Times van Anne van Uytert Grandprix dressuur en twee ander nakomelingen die hoog in de sport lopen.

Babalie BDV heeft een veelbelovende zoon Fabulous BDV v. Delatio die het zowel in de Dressuur/springen en vooral eventing ook erg goed doet!

Babalie BDV is een belofte voor sport en fokkerij. Super karakter, erg braaf in omgang, makkelijk bij smid, in trailer etc.

Leeftijd 9, heeft veulen gehad, start binnenkort M1, hoogte ongeveer 161cm, toont groter onder zadel. Fijne ruime bewegingen. Iets hogere prijsklasse.